1

20. juna 2013. održan je instruktivni trening-seminar MEĐUNARODNA CESIJA, ASIGNACIJA I PRENOS POTRAŽIVANJA

Instruktivni  trening-seminar

 “MEĐUNARODNA  CESIJA, ASIGNACIJA I PRENOS POTRAŽIVANJA“

 Po prvi put je održan u RPK Novi Sad,  20. juna 2013. godine,  

 Na zahtev mnogobrojnih polaznika seminara iz oblasti spoljnotrgovinskog i deviznog poslovanja,  prvi put je 20. Juna 2013. godine u         RPK Novi Sad,  održan seminar na temu: Međunarodna cesija, asignacija i prenos potraživanja.

Imajući u vidu činjenicu da se svaki spoljnotrgovinski posao /izvoz ili uvoz robe i usluga/ započinje ugovorom, završava deviznim poslovanjem, a da bi se završio neki spoljnotrgovinski posao, potreban je i međukorak koji može biti rešen asignacijom, cesijom, preuzimanjem duga itd.

Autor seminara i predavač je dipl. ekonomista BILJANA TRIFUNOVIĆ, vlasnik i direktor “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o, Beograd, koja aktivno primenjuje spoljotrgovinske i devizne propise u realizaciji ovih poslova za veliki broj domaćih i stranih kompanija. Autor je bloga: www.biljantrifunovicifa.com i predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom.

Nakon završenog seminara, zadovoljni polaznici su visoko ocenili seminar jer će usvojeno znanje primeniti u  samostalnom radu u ovoj veoma složenoj složenijoj oblasti spoljne trgovine.

Kako su  naši polaznici ocenili seminar:

–          Dostupnost izlagača za odgovor na sva pitanja;

–          Svideli su mi se praktični primeri iz prakse, prezentacija, opširno obrazložene teme;

–          Konstruktivna pitanja, primeri iz prakse, sveobuhvatnost;

–          Komentar je pozitivan, kao i svako predavanje godpođe Biljane, jer ovo nije prvi put da prisustvujem njenom predavanju;

–          Sve pohvale na organizaciji i sam tok predavanja;

–          Kvalitetno, precizno, jasno, konstruktivno,

–          Dobro pripremljen predavač, kvalitetni uslovi rada;

–          Odlično;

–          Organ izacija, stručnost predavača, praktičnost.

B.TRIFUNOVIC_1Polaznici_i_predava_1

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović
 

Comments are closed