2

Održan instruktivni trening-seminar „DEVIZNO POSLOVANJE“

 

U Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, je 18. Septembra 2014. godine je ponovo održan seminar na temu Devizno poslovanje. Cilj ovog seminara je detaljno upoznavanje sa novim Zakonom o deviznom poslovanju, donetim 25. 12. 2012. godine, novim podzakonskim aktima koja regulišu materiju prebijanja dugovanja i potraživanja po kreditnim poslovima u devizama sa inostranstvom, kao i po obavljenim spoljnotrgovinskim poslovima kao i uputstvima za njihovu primenu u oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja.

DSCI0020

Predavač je dipl. ekonomista BILJANA TRIFUNOVIĆ, vlasnik i direktor “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o, Beograd, dugogodišnji novinar, autor je i predavač brojnih seminara sa dvodecenijskim iskustvom. Edukacija je prirodan process prenošenja sakupljenog i primenjenog znanja u praksi.

DSCI0017

Polaznici su imali priliku da na praktičnim primerima dobiju instrukcije o načinima primene, obrade i popunjavanja obrazaca, kao i svih veoma bitnih detalja, koji omogućuju pravilan tok i uspešan završetak ugovorenog uvoznog posla, uz mnogo primera iz dugogodišnje prakse, prisutnima je izložila gospođa Biljana Trifunović, dipl. ekonomista, vlasnik i direktor “IFA – International Financial Agency” d.o.o.

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović
 

Comments are closed