Održan instruktivni trening-seminar „DEVIZNO POSLOVANJE“

U Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, 05. juna 2013. Godine je prvi put održan novi seminar na temu Devizno poslovanje. Cilj ovog seminara je detaljno upoznavanje sa novim Zakonom o deviznom poslovanju, donetim 25. 12. 2012. godine, i uputstvima za njegovu primenu u oblasti spoljne trgovine i deviznog, uz mnogo primera iz dugogodišnje prakse, prisutnima je izložila gospođa Biljana Trifunović, dipl. ekonomista, vlasnik i direktor “IFA – International Financial Agency” d.o.o.

Pored toga, polaznici su imali priliku da na praktičnim primerima dobiju instrukcije o načinima primene, obrade i popunjavanja obrazaca, kao i svih veoma bitnih detalja, koji omogućuju pravilan tok i uspešan završetak ugovorenog uvoznog posla.

Na zahtev mnogobrojnih polaznika sa prethodnih seminara iz oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja, RPK Novi Sad organizuje još jedan novi seminar na temu: ”Međunarodna cesija, asignacija i prenos potraživanja u skladu sa novim propisima” koji se održava 20. juna 2013. godine 

Više informacija o edukacijama pogledajte na www.rpkns.com/sr/aktuelni-seminari ili pozovite: Jelenu S. Stankov: 021/48 020 85; jstankov@rpkns.com ili Jasminu Limoni: 021/48 020 77;   jlimoni@rpkns.com, ili posetite autorkin blog: www.biljanatrifunovicifa.com, na kojem se nalazi mnoštvo  informacija, komentara i tumačenja neophodnih propisa.

Seminar_Devizno_poslovanjeB.Trifunovici_J.Stankov_i_ucesnice_seminara_Devizno_poslovanje

 

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović