ODRŽAN JEDNODNEVNI SEMINAR „AKTIVNO OPLEMENJIVANJE I REEKSPORTNA DORADA“

ODRŽAN JEDNODNEVNI SEMINAR „AKTIVNO OPLEMENJIVANJE I REEKSPORTNA DORADA“
ZA PROIZVODNA PREDUZEĆA, POSREDNIKE PRI UVOZU I IZVOZU I ŠPEDITERE

U organizaciji Privredne komore Beograda – Centra za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta i Udruženja trgovine, održan je jednodnevni seminar, u četvrtak, 18. aprila 2013. godine, na temu: „AKTIVNO OPLEMENJIVANJE I REEKSPORTNA DORADA“.

Prisutne učesnike seminara pozdravile su i zahvalile se na ukazanom poverenju Privrednoj komori Beograda, Sandra Milenković, rukovodilac Sektora za poslovno obrazovanje i Jelena Radić, rukovodilac Odeljenja za proveru i ocenjivanje kvaliteta.

Seminar je organizovan u saradnji sa agencijom „IFA -INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”.

Svoja iskustva i znanja sa polaznicima je podelila dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, dugogodišnji novinar dnevnog lista „Privredni pregled“, predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe autor stručnog bloga o finansijama, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navedenoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com).

Ova oblast posebno je zainteresovala proizvodna preduzeća, posrednike pri uvozu i izvozu, kao i  špeditere iz sledećih kompanija:  INDUSTRIJA PRECIZNE MEHANIKE; ELEPHANT PHARMA DOO; PRVA ISKRA NAMENSKA PROIZVODNJA AD; HIBRID DOO; CARNEX DOO INDUSTRIJA MESA; CARNEX DOO INDUSTRIJA MESA; COM-ŠPED DOO.

Polaznici su kroz brojne primere u toku seminara, razjasnili nedoumice u vezi sa uslugama aktivnog oplemenjivanja i reeksportne dorade, nakon čega su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu. Nakon seminara, učesnicima su uručena uverenja o pohađanju seminara.

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović