“AKTIVNO OPLEMENJIVANJE I REEKSPORTNA DORADA“

Informativno-instruktivni  seminar

“AKTIVNO OPLEMENJIVANJE I REEKSPORTNA DORADA“

Ponovo je održan u RPK Novi Sad,  10. aprila 2013. godine,  

Detaljno upoznavanje sa postojećim i novim propisima i posebno sa najnovijim dokumentom ”Postupak aktivnog oplemenjivanja“, donetim od strane Uprave Carina, koji se  primenjuje od 18. juna 2012. godine, prisutnima  je izložila gospođa Biljana Trifunović, dipl. ekonomista, vlasnik i direktor “IFA – International Financial Agency” d.o.o., Beograd, dugogodišnji novinar Privrednog pregleda, spoljni saradnik magazina Profit, autor je i predavač brojnih seminara sa dvodecenijskim iskustvom.

DSCI0064

Biljana_Trifunovi_i_Jelena_S_Stankov_sa_polaznicima

 

Imajući u vidu činjenicu da je međunarodna podela rada omogućila faznu proizvodnju jednog artikla u više zemalja, postupci aktivnog oplemenjivanja i reeksportne dorade su veoma perspektivni poslovi za svako preduzeće ili preduzetnika koji se bavi spoljnotrgovinskom delatnošću, za posrednike, proizvođače  i za prevoznike.

DSCI0073

DSCI0076

 

 

 

 

 

 

Nakon završenog seminara, zadovoljni polaznici su visoko ocenili seminar jer će usvojeno znanje primeniti u  samostalnom radu u ovoj najsloženijoj oblasti spoljne trgovine.

Fotografije sa ovog seminara mogu se pogledati na linku: http://www.rpkns.com/sr/multimedija/foto-galerija/4773-10042013aktivno-oplemenjivanje-i-reeksportna-dorada

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović