2

IFA d.o.o., Beograd –  dobitnik nagrade „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ 2017!

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas obavestimo da je na  V Regionalnom samitu preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope „300 NAJBOLJIH“ nagrađena i naša firma „IFA“ d.o.o., Beograd. Samit je tradicionalno održan  u Dubrovniku od 02. do 04. 03. 2018.

Za 2017. godinu nominovano je ukupno 194 kandidata iz 7 zemalja. Nagrada se dodeljuje u 6 različitih kategorija. Imali smo sreću i čast da u oštroj konkurenciji i naša firma dobije nagradu. Svaka nagrada i priznanje izaziva velku radost, čast, odgovornost i podsticaj za još bolji i uspešniji rad. Važno je istaći i sledeće, da  među odabranim firmama za nagradu, nije bila nijedna firma koja se bavi konsaltigom. Nagrade su uručene uglavnom proizvodnim firmam, što je i prirodno, tim pre ova nagrada nam je još veća i draža.

Ko će dobiti  prestižnu nagradu, odlučivao je nezavisni Međunarodni komitet koji se sastoji od trinaest članova.

Nagradu i priznanje „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“  za razvoj ideja i investicije u inicijativu i pregalaštvo u poduzetničkom stvaralaštvu u SIJ Evropi/ nagrada i priznanje „STVARATELJI ZA STOLEĆA“ uručena je i firmi IFA d.o.o., Beograd.

Regionalni samit preduzetnika „300 NAJBOLJIH“ predstavlja značajan događaj svih koji direktno ili indirektno doprinose razvoju i kreiraju pozitivnu sliku o preduzetništvu. Preduzetništvo i preduzetnici predstavljaju temelj i generator ekonomskog razvoja svih zemalja.  Preduzetnici stvaraju okvir za sveukupni napredak i socijalnu stabilnost.

Zašto je na regionalnom  samitu preduzetnika „300 NAJBOLJIH“  – IFA d.o.o., imala čast da primi nagradu?

 

Predlagači naše firme i međunarodni komitet i Komisija uzeli su kao najvažnije rezultatae i činjenice, šta IFA d.o.o., radi u svrhu razvoja i pomoći u radu drugih preduzetnika. A to je:

  1. Blog biljanatrifunovicifa.com koji brzo, efikasni i stručno informiše privrednike koji su novi propisi i kako ih sprovesti u praksu. Posebno tekstovi su pisani jednostavnim jezikom privrednika, tako da privrednici različitih struka ne moraju da ulažu dodatni napor da razumeju težak i složeni birokratski jezik.

 

– Takođe, ocenjeno je da na blogu ima puno konkretnih modela, alalata za pomoć i brži i lakši rad privrednika.

– Blog je interaktivan, omogućava da privrednici postavljaju pitanja i dobijaju konkretne odgovore i uputstva kako da reše određenu situaciju.

 

  1. Seminari su ocenjeni veoma visoko, posebno što ih drže privrednici. Seminari su interaktivni, male grupe i mogućnost da se predavač maksimalno posveti svakom polazniku posebno.
  2. Konsalting usluge, sa posebnim akcentom na spoljnu trgovinu, devizno poslovanje i poresko savetovanje kao i izrada studija o transfernim cenama. Ovaj deo aktivnosti je od šireg međunarodnog značaja, jer pomažemo puno stranim firmama da spoznaju i primene domaće propise.
  3. Knjiga „PREDUZETNIŠTVO – MOJ IZBOR“ takođe je visoko rangirana, posebno što je u regionu oskudna ponuda knjiga sa ovom tematikom, posebno da je napisana od strane privrednika sa velikim preduzetničkim iskustvom. Takođe knjiga je zaokružila proces od ideje, preko izrade biznis plana, marketinga, utvrđivanje profitabilnosti i ozbiljnog finansijskog edukovanja privrednika. Pored toga obiluje brojnim primerima iz prakse. A što je veoma važno,  pisana  je jezikom privrenika, što znači da je razumeju privrednici svih struka i nivoa obrazovanja. Potkrepljena je brojnim alatima i modelima za momentalnu primenu u praksi.

 

Nakon svega, možemo da kažemo samo, hvala i čast nam je što je naša firma „IFA“ d.o.o., ušla u društvo „300 NAJBOLJIH“.

U okotbru 2018. održaće se Prvi svetski kongres preduzetnika, gde će mo svakako prisustvovati, i izvestićemo vas o strategiji i zaključcima sa kongresa.

Do tada, nastavićemo sa da radimo i dajemo svoj doprinos za lakši i kvaliteteniji rad privrednika kao i do sada.

 

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović
 

Comments are closed