4

„CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJ 2015.

CVET USPEHA plaketaDragi prijatelji,
Kao što i sami znate, misija firme „IFA“ d.o.o., i nas koji je činimo je da pomognemo firmama i pojedincima u radu i razvoju. Naše aktivnosti usmerene su ka vama da vam pružamo savete, informacije i odgovore putem ovog bloga, telefona … ali organizujemo i korisne seminare. To već znate.
Sa vama želim da podelim zadovoljstvo nagrade koju sam nedavno dobila od Udruženja poslovnih žena Srbije.
Tačnije, uručeno mi je Specijalno priznanje za podršku preduzećima u poslovanju „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJ 2015.
Nagradu je dobilo još 10 uspešnih poslovnih žena iz cele Srbije iz različitih oblasti poslovanja. Svečana dodela priznaja bila je 28. 10. 2015. godine u sali Opera & Theatre Madlenianum.
Nagradu mi je uručila gospođa Branka Letica, direktorka sektora za PR i marketing u Banca Intesa.
O tome koja žena će biti dobitnica prestižne nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“ ozbiljno se većalo i odlučivalo u veoma oštroj konkurenciji.ZAJEDNIČKA SLIKA ŽENA ZMAJ 2015
Komisija je zasedala i donela odluku u Domu Narodne skupštine Republike Srbije, a komisiju čine: predsednica, dr Aleksandra Tomić, predsednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, i članice: Katarina Obradović Jovanović, pomoćnica ministra privrede Republike Srbije, Dragijana Radonjić Petrović, preduzetnica, Bojana Vukosavljević, menadžerka SBS programa Srbija Evropske banke za obnovu i razvoj, Radojka Nikolić, glavna i odgovorna urednica i direktorka magazina „Ekonometar“ i „Biznis“, dr Sanja Popović-Pantić, predsednica UPŽ Srbije i Olivera Popović, potpredsednica UPŽ Srbije.
Ovim povodom zahvaljuem se svima koji su glasali za mene kao i komisiji koja me je odabrala u uvrstila u red ŽENA ZMAJ.

STATUETA CVET USPEHAg-đa Branka Letica i Biljana TrifunovićBiljana Trifunovic

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović
 

Comments are closed