Produkcija filma inspirativnih priča žena preduzetnica

IMG_6761Zagreb, 23. – 25. marta 2015. – S ciljem promocije žena preduzetnica, Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje Jugoistočne Europe (SEECEL) organizovao je snimanje dokumentarnog filma o primerima dobre prakse i inspirativnim pričama žena preduzetnica.

Snimanje je organizirano u okviru projekta „Žene preduzetnice – pokretači stvaranja novih radnih mesta na području Jugoistočne Europe” u kojem učestvuju devet zemalja iz regiona. (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija, Kosovo i Turska)

Po tri žene preduzetnice iz svake zemlje podelile su svoje znanje, veštine i iskustvo,
Snimljeno je dvadeset i sedam inspirativnih priča koje će poslužiti kao informativno-edukativni materijal.
Izvor: http://www.seecel.hr/produkcija-filma-inspirativnih-prica-zena-poduzetnica11108851_803363619746832_451539940490858648_n

Udruženje poslovnih žena Srbije ima aktivno učešće u radu SEECEL-a.
Dr Dušica Semenčenko i Tijana Sekulić su članice ekspertske grupe ispred UPŽS.
Ovoga puta Srbiju su predstavile: Gordana Đurđević, Tatjana Jevđević i ja Biljana Trifunović.

Trogodišnji rad na blogu: www.biljanatrifunovicifa.com bio je povod zašto sam prisustvovala ovom skupu i snimanju filma. Zahvaljujem se svim posetiocima bloga, jer da nije vas, i svakodnevno novih članova rad, i novi tekstovi ne bi imali smisla.

IMG_6724Koncepcija bloga apsolutno se uklapa u strategiju: doživotnog usavršavanja i učenja, sa akcentom na razvoju preduzetničke pismenosti – osnovni je cilj rada i funkcionisanja SEECEL-a.

 

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović