19. septembra u RPK Novi Sad održan je seminar IZVOZ ROBA I USLUGA

U RPK Novi Sad je 19. septembra 2013. godine ponovo održan seminar IZVOZ ROBA I USLUGA

U RPK Novi Sad je 19. septembra 2013. godine ponovo održan seminar

IZVOZ ROBA I USLUGA

Novi propisi iz oblasti spoljne trgovine, deviznog i carinskog poslovanja, iz 2011-te i 2012-te godine, doneli su i veliki broj  novina i izmena u poslovanju. Cilj treninga je  bio detaljno upoznavanje sa postojećim i novim propisima i posebno sa najnovijim Carinskim zakonom i Zakonom o deviznom poslovanju. Pored detaljnog poznavanja zakonske regulative, izvozno poslovanje podrazumeva i poznavanje odgovarajućih obrazaca i instrukcija o načinima popunjavanja, primene, distribucije i svih veoma bitnih detalja, koji  omogućuju pravilan tok i uspešan završetak ugovorenog izvoznog posla

Izvpz_bez_tajni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCI0378   DSCI0383

 

 

Detaljni prikaz novina iz sva tri zakona, uz mnoštvo primera iz dugogodišnje prakse, prisutnima  je izložila gospođa Biljana Trifunović, dipl. ekonomista, vlasnik i direktor “IFA – International Financial Agency” d.o.o.

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović