Obaveštenje svim BASIC i PRO pretplatnicima platforme

Poštovane kolege, obaveštavamo vas da svi vi koji ste uplatili BASIC i PRO paket na ovoj platformi, da će  još ove godine  funkcionisati ova dva paketa.

Znači do 01. 09. 2023. kao do sada imaćete pristup prema paketu koji ste platili, i do datuma kada ste uplatili.

 

U toku su korekcije na samoj platformi. Od 01. 01. 2023. biće vam dostupan samo PREMIJUM paket, naravno vama koji imate potrebu za tim paketom, a to znači da vas prevashodno zanimaju teme iz: spoljne trgovine, deviznog poslovanja i poreza koji se odnose na spoljnu trgovinu.

Pretplatnicima BASIC  i PRO paketa kojima ističe godišnja pretplata nakon 01. 09. 2022. nećemo slati predračune za obnovu članstva. Ko od vas želi da promeni paket u PREMIJUM može da se javi na mejl office@ifa.co.rs

Zahvaljujemo se svima na dugogodišnjoj saradnji i duboko verujemo da će te razumeti da doneti ovu odluku nije bilo ni malo lako ni jednostavno.

Hvala vam na razumevanju, i dalje će biti besplatnih tekstova kao i do sada na platformi i od 06. 09. 2022. kao i do sada dobijaćete newsleter utorkom.

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović