„IZVOZ ROBE I PRIMENA PRAVILA O POREKLU “ 09.04.2013.

Zbog izuzetno velikog interesovanja seminar 

 

„IZVOZ ROBE  I  PRIMENA PRAVILA O POREKLU “

ponovo se održava 09. aprila 2013. godine od  10,00 do 16,00 sati  

 “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, ul. Đorđa Nešića 2

 

Cilj treninga je detaljno upoznavanje sa postojećim i novim propisima i posebno sa najnovijim Carinskim zakonom i Zakonom o deviznom poslovanju.  Imajući u vidu činjenicu da je naša država potpisala brojne međunarodne ugovore o slobodnoj trgovini, ukidanju carina ili uvođenje carinskih olakšica, priprema poslovne dokumentacije je veoma zahtevan posao. Pored detaljnog poznavanja zakonske regulative, podrazumeva se i poznavanje odgovarajućih obrazaca i instrukcija o načinima popunjavanja, primene, distribucije i svih veoma bitnih detalja, koji će omogućiti pravilan tok i uspešan završetak ugovorenog izvoznog posla.  

DSCI0606

Trening je namenjen svim privrednim subjektima, kako preduzećima tako i preduzetnicima koji se bave izvozom roba i usluga ili onima koji imaju nameru da se bave spoljnom trgovinom.  

Interaktivni trening seminar  je u praksi dokazana simbioza teoretskog znanja i praktičnog iskustva u spoljnotrgovinskom poslovanju.  Polaznici imaju mogućnost da postave  pitanja.

Predavač je dipl. ekonomista BILJANA TRIFUNOVIĆ, vlasnik i direktor “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o, Beograd, koja aktivno primenjuje spoljotrgovinske i devizne propise u realizaciji ovih poslova za veliki broj domaćih i stranih kompanija. Autor je bloga: www.biljantrifunovicifa.com i predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. 

Treninge iz oblasti spoljne trgovine redovno održava u sardnji sa PK Beograda i RPK Novog Sada.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u  samostalnom radu u ovoj najsloženijoj oblasti spoljne trgovine 

Svaki polaznik dobija pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i primenljiva u procesu rada.

 

INFORMACIJE:
Zorica Filipović:  011/ 208-54-10   208-54-11, office@ifa.co.rs

UTISCI I MIŠLJENJA UČESNIKA TRENINGA :

Želim da Vam naglasim da ste ostavili poseban utisak jer imate spontanost koja mnogima nedostaje, a to Vas čini moćnijom jer pored čvrstog karaktera imate kvalitetan pristup učesnicima. Opšti utisak  jučerašnjeg dana je odličan, Privredna komora je dobar domaćim, a Vi kao predavač imate neprocenjivo znanje i vasim izlaganjem održavate pažnju učesnika tako da nijednog momenta ne odlutaju misli van teme. Mi smo firma koja dosta polaže na stalno učenje i edukaciju zaposlenih, par puta godišnje održavamo motivacione treninge gde stičemo nova znanja i družimo se.

Zahvaljujem se, nadam se i budućoj saradnji.

 

Danijela Rašković
menadžer prodaje i nabavke
Agrogrnja d.o.o

 

Poštovana gospođo Biljana,

 

zadovoljstvo mi je  da upoznam osobu sa tavkom karijerom kakvu Vi imate iza sebe i da učestvujem na jednom treningu koji ste Vi organizovali.

Hvala Vam puno na lepim rečima i željama. Ja sam nedavno počeo da radim i ipak pored diplome koje je kako Vi kažete: ”samo ulaznica u poslovni svet” predamnom je još mnogo učenja a nadam se da ću uspešno sve to savladati.

Još jednom, hvala puno na svemu.

Marko Princip
Agrol DOO
Export – Import

 

PRIJAVE: dostaviti na; faks: 011 208-54-10 ili 208-54-11; e-mail: office@ifa.co.rs; Zbog postizanja maksimalnog kvaliteta nastave, broj polaznika je ograničen.

Mesto na seminaru je rezervisano  uplatom!

Program 09. 04.2013

PRIJAVNI LIST 09. 04. 2013

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović