Profesionalci znaju važnost primene propisa.


Vi ne rizikujete, vaša deviza je „radim po zakonu“.

PRO paket  namenjen je vama, profesionalcima koji ste sa porezima na ti. Vi znate da je nemoguće držati u glavi svaki član nekog poreskog zakona, ali znate  gde da potražite rešenje.

PRO paket je vaš saradnik.

REGISTRUJTE SE NA PLATFORMU – PRIDRUŽITE SE TIMU USPEŠNIH PRIVREDNIKA

PRO

Znate i sami, lako je raditi kada imate jasno uputstvo, konkretno i precizno tumačenje nekog privrednog propisa. Što, složićete se, nije baš uvek jednostavno i lako.

Vaš posao je da ideje i poslovne poduhvate u kompaniji sprovedete u delo, primenom svih zakona i ostalih propisa, bez greške. Znate da su propusti prilično skupi. Svedoci ste da se zakoni veoma često menjaju. Podzakonska akta, imaju težinu zakona. Svesni ste da se propisi ukrštaju kao nervni sistem. Jedan ne isključuje drugi. Vaš zadatak je da sagledate poslovnu situaciju iz nekoliko uglova i u veoma kratkom vremenskom periodu donesete odluku i informišete ostatak kolektiva o realizaciji nekog posla.

Od vas se očekuje puno, jer ste osoba od struke, i da sve držite u malom prstu. Imate vi u glavi ili malom prstu bazu, ali takođe znate da se propisi menjanju prosto na dnevnom nivou. Činjenica.

Sada, kada su vreme i znanje najskuplja roba na svetu, vi ne želite da svoj veoma ograničeni resurs, a to je vreme, razbacujete na pretraživanje po internetu: ima li šta novo i kako se taj propis primenjuje, koji su rokovi…

Vama je potreban neko ko već primenjuje u praksi propise, da se konsultujete, da razmenite stavove, i još bolje, da imate to u pisanom obliku sa jasnim uputstvom, šta, kako i gde. Kada ste, na primer,  u dilemi:  da li se na kupljenu licencu za  neki softver obračunava porez po odbitku po punoj stopi od 20% ili se primenjuje ugovorena poreska stopa prema UIDO.

Radni dan izgleda kao da igrate stoni tenis, nemate sekunde za predah. Da biste bili igrač kakvog firma treba, vi morate da budete u mentalnoj kondiciji kao sportista koji trenira svaki dan po osam sati, a na turnirima ostvaruje rezultate.

Sportisti na turnirima provode mnogo manje vremena nego na treningu. Vama je svaki radni dan kao turnir.
PRO PAKET    omogućava vam praktične savete  i stručne tekstove iz oblasti:

 • poreza, 
 • finansija,
 • spoljne trgovine i
 • deviznog poslovanja.

Zahvaljujući pristupu basic paketu sada ćete moći samostalno da radite, bez straha od greške i propusta u primeni zakona. Znate i sami koliko se propisi često menjaju i zato će vam ovakva vrsta stručne i praktične pomoći biti korisna bez obzira da li ste početnik ili ste osoba sa iskustvom u poslu.

Pored stručnih tekstova koji su pisani jezikom privrednika na raspolaganju su vam i brojni modeli: odluka, pravilnika, ugovora neophodnih za rad.

Ništa manje važno: u okviru paketa dostupni su vam svi privredni zakoni i podzakonska akta, ažurirani po oblastima i to u integralnom obliku.

Kako funkcioniše platforma i kako će vam pomoći da skratite vreme pripreme za rad?

 • Novi zakon, stručni tekst, model ili obaveštenje, redovno stiže u vaš inbox, što znači da ne morate da se logujete i istražujete šta je novo objavljeno. Na ovaj način štedite svoje vreme, pristupate platformi kada vas nešto konkretno zanima. Naravno i svi drugi tekstovi stalno su vam dostupni.
 • Tekstovi su ažurirani po oblastima, postoji posebna stranica na platformi sa kategorijama: spoljna trgovina; devizno poslovanje, PDV, izbegavanje dvostrukog oporezivanja.... kada želite neki savet, objašnjenje iz konkretne oblasti pristupate direktno tim temama.
 • Platformi možete da pristupite sa svojom šifrom sa bilo kog uređaja, kada god poželite, važno je samo da imate internet.

Bonus za korisnike PRO paketa

 • Aktivno radim u pomenutim poslovnim oblastima. Znam koliko je i vama  dragoceno jednostavno razumljivo objašnjenje, dobar primer iz prakse. Svoje praktično iskustvo delim sa vama.

Većina od vas me zna, ja sam Biljana Trifunović.

Jedina sam privrednica u Srbiji koja je držala širom zemlje stručne seminare sa praktičnim primerima iz prakse, koristeći originalnu „živu dokumentaciju“ iz oblasti spoljne trgovine, deviznog poslovanja i poreza. Seminare i radionice  držala sam u okviru preduzeća  IFA d.o.o., održavala u našem prostoru u Beogradu, ali i kao predavač Privredne komore Srbije. Svakog meseca od 2012. do 2018. godine bila sam predavač u Privrednoj komori Beograda, Novog Sada, Čačka, Požarevca, Valjeva. Seminare uživo više neću organizovati, pojedine teme sam  snimila u obliku video snimaka i postavljeni su na posebnoj platformi za učenje. Vama, pretplatnicima PREMIJUM paketa kao bonus dostupan je materijal sa primerima i modelima seminaraIzbegavanje dvostrukog oporezivanja, sa primerima obračuna poreza

Teme koje su obrađene sa primerima:

 • Zakoni i drugi propisi koji se primenjuju u cilju izbegavanja dvostrukog oporezivanja
 • Prihodi / rashodi koji podležu obavezi  obračunavanja i plaćanja poreza po odbitku
 • Prihodi od kapitala: dividenda, kamata, zakup pokretne i nepokretne imovine
 • Izbegavanje dvostrukog  oporezivanja naknada od autorskih prava i industrijske svojine (softveri i licence)
 • Oporezivanje likvidacionog ostatka.....
 • Materijal sa seminara možete preuzeti sa platforme sa primerima i na taj način dobiti svoju mapu – putokaz u realizaciji određenog posla. Opredelila sam se da vam prezentujemo integralne materijale iz razloga da bi vi imali zaokruženu celinu. Ukoliko bih postavljala deo po deo teme kao poseban tekst na platformi vi biste opet gubili vreme da pronađete baš onu kariku koja vam nedostaje u radu. Znate i sami  da je vreme ograničavajući faktor svima. Pa zato želim da ga na najbolji mogući način iskoristite.
 • Vaš trening je čitanje i sagledavanje kompletne poslovne slike – turnir je radno mesto!

Bonus plus za  korisnike pro paketa

U periodu pretplate koja traje 365 dana od dana uplate imate mogućnost da postavite 20 pitanja, mi vam garantujemo da ćete odgovor dobiti u roku od 7 dana.

Da li je PRO  paket za vas?

Prisetite se kako izgleda vaš radni dan:

 • Pretražujete po internetu  novi zakon, čuli ste da je usvojen;
 • Zatim istražujete da li postoji neko jednostavno objašnjenje kako propis sprovesti u praksu;
 • Često nemate koga da pitate, ili vas je sramota da stalno kolege prekidate u radu i pitate šta i kako;
 • Čitate jednom tumačenje, pa vam je nejasno, pa drugi put, kod trećeg čitanja mislite da sa vama nešto nije u redu. Sve je u redu sa vama, ali propisi i veliki procenat tumačenja pisan je jezikom koji razumeju samo autori i uzan krug ljudi;
 • Želite da napredujete u poslu, ali osećate se nesigurno..

Dileme nema, PRO PAKET je baš za vas.


Godišnja pretplata je 36.000 dinara

Kvalitet našeg poslovanja poznaje se po klijentima koji iz  godine u godinu obnavljaju pretplatu na platformi.

Ovo su samo neke od mudrih kompanija koje su izabrale platformu za izvor informisanja, rada i napretka u biznisu, bez gubitka vremena i novca.

Zahvaljujemo svakoj od njih.

Za koga  platforma nije

 • Za privrednike kojima nije važno da rade po propisima
 • Za privrednike koji ne žele da čitaju
 • Za privrednike koji svoj posao prebacuju na druge
 • Za privrednike koji misle da će inspekcija „zaobići“ baš njih

Postanite privrednik koji je informisan i u svakom trenutku  zna šta treba da uradi

Činjenica je: „Jasno napisan tekst, možete sa lakoćom  da primenite u poslu“.  Članstvo na platformi omogućava vam da radite sa sigurnošću. Takođe, imaćete više vremena za tekuće poslove kada prestanete da istražujete po internetu. Radićete bez stresa.

Članarina ovog paketa prilagođena je, tako da ukoliko poslodavac ne  razume potrebu stručne literature, možete je i sami platiti – naravno ukoliko vam je posao koji radite važan.

Registrujte se i postanite član zajednice uspešnih privrednika. 

PRETPLATOM NA PRO PAKET DOBIJATE MNOGO, 

A NE RIZIKUJETE NIŠTA

Dostupni su vam stručni tekstovi i modeli  iz oblasti:

- poreza,

- finansija,

- spoljne trgovine,

- deviznog poslovanja

Privredni zakoni i podzakonska akta  dostupna su vam u integralnom obliku

Modeli: pravilnika, odluka, ugovora

Detaljna uputstva sa primerima za devizno izveštavanje prema NBS

Svi privredni zakoni, odluke, pravilnici u integralnom obliku

 • 20 pitanja godišnje putem sistema za PODRŠKU 7 dana garantovano vreme za prvi odgovor.
 • Materijal sa  stručnog seminara koji je pomogao u radu i rešio brojne dileme stručnjacima iz kompanija širom Srbije.

DA REZIMIRAMO!

 • Novi zakon, stručni tekst, model ili obaveštenje, redovno stiže u vaš inbox, što znači da ne morate da se logujete i istražujete šta je novo objavljeno. Na ovaj način štedite svoje vreme, pristupate platformi kada vas nešto konkretno zanima. Naravno i svi drugi tekstovi stalno su vam dostupni.
 • Tekstovi su ažurirani po oblastima, postoji posebna stranica na platformi sa kategorijama: spoljna trgovina; devizno poslovanje, PDV, izbegavanje dvostrukog oporezivanja.... kada želite neki savet, objašnjenje iz konkretne oblasti pristupate direktno tim temama.
 • Platformi možete da pristupite sa svojom šifrom sa bilo kog uređaja, kada god poželite, važno je samo da imate internet.

Uslovi korišćenja

Popunjavanjem REGISTRACIONE PRIJAVE za platformu: www.biljanatrifunovicifa.com, vi stičete pravo na korišćenje pretplatničkog paketa  u periodu od 365 dana/24h od dana uplate.

Takođe stičete mogućnost da u tom periodu postavite 5 pitanja pitanja za BASIC pretplatu Jedan tiket/ jedno pitanje.

Zadržavamo pravo da na neka vaša pitanja ne uzvratimo odgovorom ukoliko procenimo da se radi o konsaltingu, ili da je već postavljen tekst koji obrađuje temu. Pitanja postavljajte isključivo u delu za PITANJA.

Nakon popunjavanja formulara za registraciju, biće Vam dostavljen predračun za uplatu godišnje pretplate. Po uplati iznosa pretplate, vaš nalog biće aktiviran i moći će te nesmetano da čitate i preuzimate sa platforme tekstove, obrasce, zakone i ostale propise. Pretplata važi godinu dana od dana uplate.

PRETPLATNICI mogu da koriste kompletne baze podataka na platformi što podrazumeva sve tekstove, objašnjenja, popunjene obrasce, zakone, uredbe, pravilnike. PRO i PREMIJUM pretplatnici imaju pristup stručnim tekstovima iz navedenih oblasti u opisu paketa pretplate. Ostali posetioci bloga (NE-pretplatnici) imaju mogućnost da vide i pročitaju uvodni deo pomenutih tekstova i na taj način steknu sliku o temi koja je obrađena, što će im pomoći da donesu odluku o popunjavanju prijavnog obrasca za registraciju.

Jedna registraciona prijava važi za jedno lice. Ukoliko želite da više lica iz vašeg kolektiva pristupa bazi podataka, u tom slučaju neophodno je da izvršite registraciju za više osoba.


Godišnja pretplata je 36.000 dinara