BASIC pretplata

Popunjavanjem ove forme se REGISTRUJETE na platformu:


Za početnike u poslovanju!

  • PUN pristup SADRŽAJIMA
  • 5 pitanja godišnje putem sistema za PODRŠKU
  • Bez garantovanog vremena za prvi odgovor

Cena je 10.000 RSD godišnje!

Cena za uplate iz inostranstva je 90,00 eur

Plaćanje jednkratno za celu godinu!


PROCEDURA

Nakon popunjavanja registracione prijave, Centar automatski dobija Vaš zahtev za registraciju. U što kraćem roku dobićete predračun za uplatu godišnje pretplate u skladu sa izabranim paketom. Nakon izvršene uplate, novi korisnik biće registrovan na sledeći način:

Dobijate obaveštenje o registraciji na e mail adresu, koju ste naveli prilikom registracije sa prisupnim parametrima.

PROCEDURA

 

Nakon popunjavanja registracione prijave, Centar automatski dobija Vaš zahtev za registraciju na BLOGU. U što kraćem roku dobićete predračun za uplatu godišnje članarine. Nakon izvršene uplate,  novi korisnik biće registrovan na sledeći način:

       Dobijate obaveštenje o registraciji na e mail adresi, koju ste naveli prilikom registracije;

     Dobijate lozinku koja Vam omogućava nesmetan pristup kompletnom sadržaju bloga. Korisnik u narednom periodu uz svoje korisničko ime, da bi pristupio podacima, koristi i dobijenu lozinku, koju kasnije može da  promeni.

Koristite sigurnu lozinku!

Takođe, preporučujemo da koristite sigurnu lozinku od najmanje 10 karaktera koja se sastoji od kombinacije malih i velikih slova i specijalnih karaktera.

Par linkova do preporuke za sigurne lozinke:

Preporuka 1 - Udruženje Linux korisnika

Preporuka 2: - Limundo grad i saveti za sigurnu lozinku

Klikom na dugme PONIŠTI - poništavate staru lozinku, a na email adresu ćemo vam poslati NOVU lozinku. Preporuka je da odmah po dobijanju NOVE lozinke, istu promenite sa nekom koja ima smisla za vas i koju ćete upamtiti.

Takođe, preporučujemo da koristite sigurnu lozinku od najmanje 10 karaktera koja se sastoji od kombinacije malih i velikih slova i specijalnih karaktera.

Par linkova do preporuke za sigurne lozinke:

<a href="https://libre.lugons.org/index.php/2016/10/kako-do-sigurnijih-sifara/">Preporuka 1 - Udruženje Linux korisnika</a>

<a href="http://blog.limundograd.com/2012/10/zasto-i-kako-odabrati-sigurnu-lozinku/">Preporuka 2: - Limundo grad i saveti za sigurnu lozinku