BASIC pretplata

Popunjavanjem ove forme se REGISTRUJETE na platformu:


Za početnike u poslovanju!

  • PUN pristup SADRŽAJIMA
  • 5 pitanja godišnje putem sistema za PODRŠKU
  • Bez garantovanog vremena za prvi odgovor

Cena je 10.000 RSD godišnje!

Plaćanje jednkratno za celu godinu!


PROCEDURA

Nakon popunjavanja registracione prijave, Centar automatski dobija Vaš zahtev za registraciju. U što kraćem roku dobićete predračun za uplatu godišnje pretplate u skladu sa izabranim paketom. Nakon izvršene uplate, novi korisnik biće registrovan na sledeći način:

Dobijate obaveštenje o registraciji na e mail adresu, koju ste naveli prilikom registracije sa prisupnim parametrima.

PROCEDURA

 

Nakon popunjavanja registracione prijave, Centar automatski dobija Vaš zahtev za registraciju na BLOGU. U što kraćem roku dobićete predračun za uplatu godišnje članarine. Nakon izvršene uplate,  novi korisnik biće registrovan na sledeći način:

       Dobijate obaveštenje o registraciji na e mail adresi, koju ste naveli prilikom registracije;

     Dobijate lozinku koja Vam omogućava nesmetan pristup kompletnom sadržaju bloga. Korisnik u narednom periodu uz svoje korisničko ime, da bi pristupio podacima, koristi i dobijenu lozinku, koju kasnije može da  promeni.

Koristite sigurnu lozinku!

Takođe, preporučujemo da koristite sigurnu lozinku od najmanje 10 karaktera koja se sastoji od kombinacije malih i velikih slova i specijalnih karaktera.

Par linkova do preporuke za sigurne lozinke:

Preporuka 1 - Udruženje Linux korisnika

Preporuka 2: - Limundo grad i saveti za sigurnu lozinku

Klikom na dugme PONIŠTI - poništavate staru lozinku, a na email adresu ćemo vam poslati NOVU lozinku. Preporuka je da odmah po dobijanju NOVE lozinke, istu promenite sa nekom koja ima smisla za vas i koju ćete upamtiti.

Takođe, preporučujemo da koristite sigurnu lozinku od najmanje 10 karaktera koja se sastoji od kombinacije malih i velikih slova i specijalnih karaktera.

Par linkova do preporuke za sigurne lozinke:

<a href="https://libre.lugons.org/index.php/2016/10/kako-do-sigurnijih-sifara/">Preporuka 1 - Udruženje Linux korisnika</a>

<a href="http://blog.limundograd.com/2012/10/zasto-i-kako-odabrati-sigurnu-lozinku/">Preporuka 2: - Limundo grad i saveti za sigurnu lozinku