Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

PUSTI REČI DA RADE ZA TEBE – KOPIRAJTING

mart 17 @ 10:00 - 16:00

 

Jednodnevna interaktivna radionica

  • koja se odžava 17. mart 2018.godine od 10:00 – 16:00

u Trening centru “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o,

u Beogradu, ul. Đorđa Nešića 2

 

Svakodnevno nailazimo na bezbroj različitih prodajnih tekstova, a da li svaki od njih dobije bar delić naše pažnje? Naravno da ne dobije pažnju svaki! Sve zavisi od toga kako su napisani. Za nezanimljive tekstove nemamo vremena, a ni volje. Saznajte kako da svaki vaš tekst bude zanimljiv i prilagođen čitaocu kome je i namenjen.

Cilj naše radionice

je da vas pripremi i ohrabri na putu da postanete sjajan kreator različitih tipova sadržaja; da savladate veštinu kopirajtinga, da pustite reči da rade za vas, da pišete i možda i zarađujete od toga!

Šta je ono što ćete dobiti?

  • Nove informacije,
  • Praktično znanje,
  • Kreativni i proaktivni pristup,
  • Spremnost da odgovorite različitim zahtevima klijenata.

Čime ćemo se baviti?

Osim osnovnih pojmova kopirajtinga, posebnu pažnju ćemo posvetiti ciljnoj grupi, odnosno onima kojima se obraćamo. Da bi se neki tekst mogao nazvati prodajnim, potrebno je da sadrži 11 tačaka. Da li su sve podjednako važne? Upravo na ovo pitanje ćemo dati odgovor, a spremili smo i ideje za sjajne naslove. Jedan od segmenata ove radionice biće i razlike između pisanja za web sajt i društvene mreže. Znate kako kažu, princip je isti, ali nijanse prave ogromnu razliku.

Kome je namenjena ova radionica?

Svima onima koji žele da nauče nešto novo, poboljšaju svoju pisanu i usmenu komunikaciju. Ne samo u poslovnom, nego i u privatnom životu. Prethodno iskustvo i urođena kreativnost nisu preduslovi dolaska na radionicu.

Benefiti:

Nakon radionice, bićete spremni da samostalno pišete tekstove koji prodaju ono o čemu pišete i podstiču na interakciju sa onima kojima se obraćate. Osim pisanja prodajnih tekstova, stečenim znanjem moći ćete da radite i na izradi web sajta, da kreirate sadržaj koji privlači pažnju i podstiče na dalje čitanje.

Ukoliko vas zanima svet društvenih mreža, kopirajting je veština bez koje nije moguće voditi nijednu stranicu, tako da će vam ova radionica otvoriti i vrata community menadžmenta.

 Svaki polaznik dobija: predavanje, osveženje, okrepljenje, skripte, sertifikat i mentorsku podršku u trajanju od šest meseci, za odgovore na sva pitanja, koja se pojave nakon radionice.

Autor i predavač: Milena Vilotijević, diplomirana novinarka i master menadžerka za marketing i odnose s javnošću koja svakodnevno primenjuje veštinu kopirajtinga u privrednom i sportskom sektoru. Svakog dana od 9 do 5 radi u marketinškoj agenciji, a u slobodno vreme piše prodajne tekstove, blogove, vodi društvene mreže u oblasti privrede i sporta. Pre pet godina je pretvorila Internet u svog saveznik a ne ubicu vremena i sve što je od tada naučila deli sa polaznicima na svojim radionicama.

PROGRAM seminara PUSTI REČI DA RADE ZA TEBE KOPIRAJTING

17. 03. 2017. PRIJAVNI list PUSTI REČI DA RADE ZA TEBE KOPIRAJTING

INFORMACIJE: Dejan Trifunović:  011/ 208-54-10, 011/208-54-11, office@ifa.co.rs

Cena jednodnevnog treninga je 10.000 dinara + PDV = 12.000 dinara

 

Detalji

Datum:
mart 17
Vreme:
10:00 - 16:00
Događaj Category:

Mesto

“IFA” d.o.o.
Đorđa Nešića 2
Beograd, 11060 Serbia
+ Google Map
Telefon:
011/208-54-10

Organizator

“IFA” d.o.o.
Telefon:
011/208-54-11
E-pošta:
office@ifa.co.rs
Web sajt
www.biljanatrifunovicifa.com
Pitanja i odgovori