PRIPREMA RAČUNOVODSTVENIH AGENCIJA ZA PRIMENU ZAKONA O SPREČAVANJU PRANJA NOVCA I FINASIRANJU TERORIZMA - Biljana Trifunović

Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

PRIPREMA RAČUNOVODSTVENIH AGENCIJA ZA PRIMENU ZAKONA O SPREČAVANJU PRANJA NOVCA I FINASIRANJU TERORIZMA

28 октобра, 2015 @ 09:00 - 12:45

JEDNODNEVNI SEMINAR: “PRIPREMA RAČUNOVODSTVENIH AGENCIJA ZA PRIMENU ZAKONA O SPREČAVANJU PRANJA NOVCA I FINASIRANJU TERORIZMA”

Održava se 28. 10. 2015. godine od 10,00 do 13,45 sati
“IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, ul. Đorđa Nešića 2

Vlasnici računovodstvenih agencija, da li želite da poslovanje vaše firme bude u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma? Da li želite da izbegnete neprijatnosti prilikom kontrole usklađenosti vašeg poslovanja sa Zakonom o SPN i FT? Da li želite da izbegnete visoke novčane kazne u slučajevima neprimene i neusklađenosti vašeg poslovanja sa Zakonom o SPN i FT?
Pozivamo vas da na ovom seminaru pripremite i uskladite svoje akte sa Zakonom o SPN i FT. Uprava za sprečavanje pranja novca i inspekcija Uprave prihoda od početka 2013., a posebno u toku 2014. godine, sprovode intenzivan nadzor i kontrolu knjigovodstvenih agencija, kako u praksi sprovode Zakon o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma.
U radnoj verziji predloženih izmena Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, predloženo je ukidanje obaveze sticanja licence za obavljanje poslova ovlašćenog lica, Član 40. Zakona, stav 5.
S druge strane predloženo je višestruko uvećanje novčanih kazni koje su propisane i za najmanje propuste.
Izbegnite visoke kazne, donesite potrebne odluke o imenovanju ovlašćenih lica, usaglasite svoje pravilnike, obrasce za procenu rizika, programe stručnog obrazovanja zaposlenih …
Cilj seminara je detaljno upoznavanje sa propisima i novinama iz oblasti sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i njihova primena u praksi.

DSCI0517
Ciljna grupa: su vlasnici računovodstvenih agencija, direktori privrednih društava koje vode knjigovodstvo drugim firmama i zaposleni u njima, koji treba da se upoznaju sa iskustvima firme koja je imala kontrolu inspekcije Uprave za sprečavanje pranja novca.
Polaznici seminara se upoznaju sa neophodnom dokumentacijom koju svaki obveznik prema Zakonu o SPN i FT u svojoj firmi mora da poseduje i prezentuje inspekciji
Interaktivni seminar je u praksi dokazana simbioza teoretskog znanja i praktičnog iskustva u poslovanju računovodstvenih agencija
Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu, da na vreme zaštite svoje firme od sankcija nadležnih inspekcija.
Predavač je dipl. ekonomista DEJAN TRIFUNOVIĆ, suvlasnik i zamenik direktora “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o, Beograd, sa dugogodišnjim iskustvom u finansijskom i računovodstvenom sektoru banaka i privrede, ovlašćeni računovođa, revizor, ovlašćeni procenitelj kapitala, sa položenim ispitom i licencom za obavljanje poslova ovlašćenog lica u računovodstvu za sprečavanje pranja novca i finansiranje terorizma. Autor je i predavač brojnih seminara sa dvodecenijskim iskustvom.

Svaki polaznik dobija pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i primenljiva u procesu rada. Pored štampanog materijala, polaznici dobijaju i CD sa kompletnim materijalom koji sadrži sve neophodne modele dokumentacije.

KOTIZACIJA obuhvata: nastavu, štampani material, praktične primere i precizna uputstva za pripremu potrbne dokumentacije, CD sa kompletnom zakonskom regulativom, modelima dokumentacije, osveženje i sertifikat, i iznosi 7.200,00 dinara (uračunat je PDV)

PROGRAM-SEMINARA-28.10.2015.                                                 PRIJAVNI-LIST-28.10.2015.

PRIJAVE: dostaviti na faks: 011 208-54-10 ili 208-54-11; ili e-mail: office@ifa.co.rs;

NAPOMENA: Poseban razlog neophodnosti prisustva seminaru predstavnika knjigovodstvenih agencija su kazne od 500.000,00 dinara do 3.000.000,00 za one agencije koje nemaju imenovano ovlašćeno lice i zamenika i ostalu dokumentaciju!
Zbog postizanja maksimalnog kvaliteta nastave, broj polaznika je ograničen. Mesto na seminaru je rezervisano uplatom!

Детаљи

Датум:
28 октобра, 2015
Време:
09:00 - 12:45
Догађај Category:
Догађај ознаке:

Место

“IFA” d.o.o.
Đorđa Nešića 2
Beograd, 11060 Serbia
+ Google Map
Telefon:
011/208-54-10

Организатор

“IFA” d.o.o.
Telefon:
011/208-54-11
E-pošta:
office@ifa.co.rs
Web sajt
www.biljanatrifunovicifa.com
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments