Loading Događaji

« All Događaji

 • Ovaj događaj je prošao.

Javni nastup – DRUGI DEO

maj 26, 2018 @ 10:00 - 17:00

Dvodnevni instruktivni trening-seminar

održava se 19. i 26. maja 2018. god. od 10.00 do 17.00 sati

u Trening centru  “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o,

Beograd, ul. Đorđa Nešića 2

 

U savremenom poslovanju, javni nastup je veoma važan faktor uspeha. Da bi postigao svoju svrhu i da bi bio zapažen,  više nije dovoljno da javni nastup bude samo korektan, on mora biti izuzetan, autentičan i uverljiv. Ovaj trening-seminar je kreiran sa ciljem da u neposrednom, opuštenom kontaktu sa kamerom, u zaštićenim uslovima i uz stručno vodjstvo, ponudi ekspertska znanja i veštine i zanatske tajne, neophodne za kreiranje vrhunskog javnog nastupa, s posebnim akcentom na nastupe pred TV kamerama.

Cilj trening-seminara:

 

Ovaj trening-seminar je kreiran sa ciljem da u neposrednom, opuštenom kontaktu sa kamerom, u zaštićenim uslovima i uz stručno vodjstvo, ponudi ekspertska znanja i veštine i zanatske tajne, neophodne za kreiranje vrhunskog javnog nastupa, s posebnim akcentom na nastupe pred TV kamerama.

Usvajanje psiholoških saznanja, veština i zanatskih tajni za uspešniju prezentaciju  kreiranje vrhunskog javnog nastupa, s posebnim akcentom na nastupe pred TV kamerama u neposrednom, opuštenom kontaktu sa kamerom, u zaštićenim uslovima i uz stručno vodjstvo dugogodišnjeg novinara.

 

Teme:

 • Vrste javnih nastupa i njihove specifičnosti
 • Javni nastup u funkciji kreiranja pozitivnog imidža kompanije
 • Priprema i realizacija javnog nastupa – izgled, držanje, kontrola govora tela, pravilna upotreba govornog aparata, korišćenje prilagođene tehnologije, struktura i dužina teksta – vežbe
 • Elementi građenja uverljivog i autentičnog imidža u elektronskim medijima
 • Prilagođavanje komunikološkog stila ciljnim grupama
 • Umeće prenošenja željene poruke, ideje i emocije
 • Strategije i tehnike odgovaranja na nezgodna pitanja
 • Prevazilaženje treme
 • Moć neverbalne komunikacije u javnom nastupu – zabranjeni pokreti i tajni pokreti za pridobijanje publike
 • Izbegavanje mogućih grešaka i neprijatnosti
 • Razvijanje doživotnog poboljšavanja javnog nastupa

 

Trening-seminar je namenjen:

direktorima, menadžerima, rukovodiocima, vlasnicima preduzeća, osobama na javnim funkcijama, PR-menadžerima, prezenterima, promoterima i svima koji u okviru svog posla imaju obavezu javnog nastupanja, a posebno pred TV kamerama i svima ostalima koji žele da steknu znanja i veštine javnog nastupanja

 

Trening-seminar daje konkretne odgovore na pitanja:

         Kako da pripremite  rado gledan i zapamćen kvalitetan javni nastup?

         kako da Vaš javni nastup bude još bolji?

         Kako da Vaš javni nastup oduševi?

         Kako da Vas kamera zavoli?

         kako da Vam publika veruje?

         Kako da se Vaša poruka „zalepi“ za publiku?

         Koja znanja i veštine iz psihologije su Vam potrebna u građenju uspešnog nastupa?

 

Polaznici dobijaju:

 

Teoretska I praktična uputstva za individualni nastup, skripta I video-materijal sa sopstvenim nastupima na seminaru, osveženje I okrepljenje na pauzama i sertifikat o odslušanom seminaru, kratak pregled predavanja, konsultacije sa predavačima u trajanju od dve nedelje, osveženje na pauzama, sertifikat IFA o odslušanom seminaru

 

Predavači su:  

 

Nina Martinović Armbruster, profesor engleskog jezika, novinar RT Vojvodina, sa dvadesetogodišnjim iskustvom PR menadžera i novinara u pripremi i realizaciji „živih“ emisija i TV programa, pedagoškim iskustvom u pripremi mladih novinara za snimanja i uživo programe I višegodišnjim iskustvom u realizaciji seminara na temu javnog nastupa. Jedinstvena po svom neposrednom kontaktu sa polaznicima. Na predavanjima i seminarima svoja iskustva živopisno, jasno i upečatljivo. uspeva da prenese I prilagodi ih raznolikim karakterima i potrebama polaznika.

 

Vera Dunjić, dipl. psiholog i licencirani trener-menadžer iz oblasti poslovne komunikacije, čije su treninge komunikoloških veština do sada prošli zaposleni iz preko 100 ustanova. U oblasti poslovnog konsaltinga, posebnu pažnju posvećuje socijalnm veštinama kliejnata I dizajniranjem treninga u cilju razvijanja ljudskih potencijala kroz edukativno-mentorski rad. Sprovodi mere za unapređivanje međuljudskih odnosa I kreiranje profesionalnog imidža pojedinaca I kompanija. Bavi se teorijsko-istarživačkim radom na polju menatlnen higijene individualne I koelktivne svesti.

19. i 26. 05. 2018. PROGRAM TRENINGA JAVNI NASTUP

19. i 26. 05. 2018. PRIJAVA JAVNI NASTUP

Uz pomoć ovog predavačkog tima, do sada su svoje javne nastupe usavršili brojni polaznici koji na svojim poslovnim pozicijama imaju obavezu pojavljivanja pred TV kamerama – direktori, PR menadžeri, politčari, predstavnici organizacija, udruženja, institucija, kao i mlade osobe koje su želele da osnaže svoje veštine i reference i tako povećale svoju konkurentnost na tržištu rada.

O svojim utiscima dosadašnjih polaznika ovog  seminara, možete pogledati u video prilogu:

http://www.youtube.com/watch?v=c5PkRFBTALc

 

Nakon završenog trening-seminara, polaznici pored sistematizovanog teorijskog i praktičnog znanja, imaju priliku da razviju i usvoje autentičan, uverljiv, prepoznatljiv i rado vidjen stil nastupa pred publikom i pred TV kamerama.

 

INFORMACIJE: Dejan Trifunović:  011/ 208-54-10, 011/208-54-11, office@ifa.co.rs

Cena dvodnevnog treninga je 25.000 dinara + PDV = 30.000 dinara

Detalji

Datum:
maj 26, 2018
Vreme:
10:00 - 17:00
Događaj Category:

Mesto

“IFA” d.o.o.
Đorđa Nešića 2
Beograd, 11060 Serbia
+ Google Map
Telefon:
011/208-54-10

Organizator

“IFA” d.o.o.
Telefon:
011/208-54-11
E-pošta:
office@ifa.co.rs
Web sajt
www.biljanatrifunovicifa.com
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Pitanja i odgovori