Obaveštenje korisnicima platforme - Biljana Trifunović

Obaveštenje korisnicima platforme

Poštovani korisnici i budući korisnici,

Još jednom želimo da sve vas obavestimo o tehničkim  izmenama kada se radi o platformi www.biljanatrifunovicifa.com

U toku novembra i decembra 2019. godie više puta smo vas obaveštavali da će cena osnovnog paketa  koji funkcioniše pod nazivom BLOG da bude korigovana na više, sa 60 eura + PDV na 10.000,00 dinara.

Obaveštavali smo vas da svi vi koji uplatite do 31. 12. 2019. imate mogućnost da produžite svoj korisnički paket po staroj ceni.

Neki od vas nisu pročitali obaveštenje, i nakon 01. 01. 2020. uplatili su po predračunima koji su bili poslati u novembru i decembru.

Ovim putem obaveštavam vas o još jednoj izmeni.

Od 01. 01. 2020. godine ugovorom između preduzeća “IFA” d.o.o., Beograd i gospođe Biljane Trifunović – pokretača i tvorca ove platforme sva prava i obaveze preneta su na: Biljana Trifunović PR Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, Beograd, Đorđa Nešića 2 11060 Beograd, PIB:110278077; MB:64779281. Račun za uplatu je:  Raiffeisen Banka AD, Beograd 265625031000037446

 

O nastalim izmenama, dodatno smo postavili obaveštenje na stranici: https://www.biljanatrifunovicifa.com/kako-postati-clan/

Poštovani korisnici i budući korisnici  svi ostali uslovi korišćenja platforme koja je tu zbog vas i za vas ostaju isti. Cena je korigovana, iz razloga što troškovi održavana i stalnog unapređivanja platforme rastu.

Obaveštavamo vas da svi koji ste uplatili nakon 01. 01. 2020.  na tekući račun IFA d.o.o., da će vam sredstva biti vraćena.

 

Nadamo se da nas razumete i da će mo u budućem periodu nastaviti saradnju i druženje koje traje skoro 9 godina.

Pozdravljamo vas i želimo svako dobro.

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović
 

Pitanja i odgovori
close
Ukoliko želite da primate tekstove koji nisu objavljeni na blogu ili obaveštenje o novim tekstovima i zakazanim seminarima:

PRIJAVITE SE na naš Newsletter!