KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE – OSIGURAJTE SE OD RIZIKA POSLA- TAČNIJE OD KAZNI

Poštovane kolege,
Zemanta Related Posts Thumbnailposao knjigovođe iz dana u dan sve je teži i odgovorniji. Greške – nenamerne dešavaju se, jedna od pomoći i zaštite u radu je osiguranje od rizika poslovanja koje pruža knjigovođama UNIQA OSIGURANJE.

Šta to ukratko znači, ako se napravinenamerna greška u obračunu PDV, poreza na dobit, plata i sl…. koja za sobom povlači kaznu, vi možete da osigurate svoj štetni posao. Rizik – sumu koju osiguravate kreće se od 5.000 do 25.000 eur, u zavisnosti od osigurane suma mesečna premija kreće se od nešto manje od 5 eura pa do 50 eur.
Na sastanak bi došla osoba koja bi nam pružila, nadam se sve potrebne informacije, vezane za uslove, i od kojih nenamernih grešaka knjigovodstvena agencija može da se osigura od eventualnih kazni.
Sastanak bi se održao u našem poslovnom prostoru, u firmi „IFA“ d.o.o., Beograd,
Đorđa Nešića br. 2., na Karaburmi.
Datum održavanja sastanka je 06. 11. 2015.godine sa početkom u 13h.

Zainteresovani mogu se prijaviti na adresu: office@ifa.co.rs

Da napomenem, da je ovo sastanak i druženje bez ikakve kotizacije, i bilo kakvih drugih namera, već da se okupimo, upoznamo i čujemo šta UNIQA nudi.
Pozdravljam vas i očekujemo na sutrašnjem sastanku,
Biljana Trifunović

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović