RAD OD KUĆE – KONAČNO JE NA SAVREMEN NAČIN REGULISAN NOVIM ZAKONOM O RADU!

 

Važno je da se radi - nije važno mesto!

Važno je da se radi – nije važno mesto!

Rad od kuće u svetu ali i kod nas postaje sve popularniji i isplativiji način zapošljavanja i organizovanja rada. Ovakav način angažovanja radnika, /veliki broj zanimanja i poslova sasvim je izvodljivo da se obavlja u kući zaposlenog/ u značajnoj meri odgovara kako poslodavcu tako i radniku.
Neke od pogodnosti ovakvog vida zapošljavanja za poslodavca su: nema troška za opremanje novog radnog mesta i povećanje poslovnog prostora, takođe smanjuju se troškovi kancelarijskog materijala, telefona, toplog obroka itd. Takođe zaposleni uživa niz prednosti, jer ne mora da napušta kuću, putuje prevozom do radnog mesta, može da organizuje radni dan prema svom ritmu i još mnogo toga. Šire, društvena zajednica takođe ima dosta koristi od ovakvog vida zpošljavanja, smanjuju se saobraćajne gužve, roditelj može uz posao više vremena da se posveti deci i kući, dovoljno je što ne gubi vreme na putu do posla i nazad.

Molimo Prijava pristup ovom sadržaju. (Niste registrovani? Registrujte se)

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović