5. i 6. JUNA ODRŽANI SU SEMINARI O TRANSFERNIM CENAMA

Zbog velikog ineresvanja privrednika, u organizaciji Centra za poslovnu edukaciju Preduzeća “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, 5. i 6.06.2014. u poslovnim prostorijama Preduzeća IFA u Beogradu, u ulici Đorđa Nešića br. 2., po deseti i jedanaesti  put u Beogradu, održani su jednodnevni seminari, na temu: „PRAKTIČNA PRIMENA METODA ZA UTVRĐIVANJA „CENA VAN DOHVATA RUKE“ I PRIPREMA IZVEŠTAJA / STUDIJE TRANSFERNIH CENA “

Seminar je održala dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe je autor stručnog bloga o finansijama, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navednoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com). 

Seminar je bio namenjen svim privrednim subjektima, kako preduzećima tako i preduzetnicima koji posluju sa povezanim licima.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu u ovoj veoma složenijoj oblasti izveštavanja.

Svaki polaznik je dobio pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i premenljiva u procesu rada. Kompletan materijal na CD sa modelom Studije.

DSCI0293   DSCI0302DSCI0306DSCI0312 

Tema seminara okupila je predstavnike iz sledećih kompanija: BOŽIĆ I SINOVI doo, Pančevo, TEKOM-BIRO AGENCIJA, Beograd, AUTO KUĆA TASIĆ, Jagodina, ZLATNI PELIN doo, Beograd, BATA doo, Trešnjevac, LOGWIN SOLUTIONS SRB, Zemun, UNO doo, Valjevo, TERMOINŽENJERING doo, Beograd, AGENT PLUS doo, Beograd, MACHEM doo, Beograd, PZP POŽAREVAC AD, Požarevac, PODGORINA FRUCHT doo, Osečina, ELNOS BL doo, Beograd.

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović