13 i 15. MAJA 2014. ODRŽANI SU SEMINARI O TRANSFERNIM CENAMA

Zbog velikog ineresvanja privrednika, u organizaciji Centra za poslovnu edukaciju Preduzeća “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, 13 i 15.05.2014. u poslovnim prostorijama Preduzeća IFA u Beogradu, u ulici Đorđa Nešića br. 2., po osmi i deveti  put u Beogradu, održani su jednodnevni seminari, na temu: „PRAKTIČNA PRIMENA METODA ZA UTVRĐIVANJA „CENA VAN DOHVATA RUKE“ I PRIPREMA IZVEŠTAJA / STUDIJE TRANSFERNIH CENA “

Seminar je održala dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe je autor stručnog bloga o finansijama, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navednoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com). 

Seminar je bio namenjen svim privrednim subjektima, kako preduzećima tako i preduzetnicima koji posluju sa povezanim licima.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu u ovoj veoma složenijoj oblasti izveštavanja.

Svaki polaznik je dobio pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i premenljiva u procesu rada. Kompletan materijal na CD sa modelom Studije.

DSCI0257  DSCI0264DSCI0275DSCI0282DSCI0284DSCI0262 

Tema seminara okupila je predstavnike iz sledećih kompanija: AVICOMP doo, Beograd, RTB BOR, Majdanpek, TRANSPORTŠPED doo, Novi Beograd, VITEX-HERMES doo, Nova Pazova, M.C.D. doo, Ogranak Veliko Gradište, MODNA KUĆA BALAŠEVIĆ, Beograd, Advokatska kancelarija Ugrinović, Kuzenko-Tasković, Beograd, EKONOMSKI INSTITUT AD, Beograd, JUGO-KAOLIN doo, Beograd, BEOTECH doo, Novi Beograd, DATALAB SR doo, Novi Beograd.

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović