PONOVO DANI TRANSFERNIH CENA U IFI – 01. i 02.04.2014. ODRŽANI SU SEMINARI O TRANSFERNIM CENAMA

Zbog velikog ineresvanja privrednika, dva dana za redom u organizaciji Centra za poslovnu edukaciju Preduzeća “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, 01. i 02.04.2014. u poslovnim prostorijama Preduzeća IFA u Beogradu, u ulici Đorđa Nešića br. 2., po peti i šesti put u Beogradu, održani su jednodnevni seminari, na temu: „PRAKTIČNA PRIMENA METODA ZA UTVRĐIVANJA „CENA VAN DOHVATA RUKE“ I PRIPREMA IZVEŠTAJA / STUDIJE TRANSFERNIH CENA “

Seminare je održala dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe je autor stručnog bloga o finansijama, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navednoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com). 

Seminar je bio namenjen svim privrednim subjektima, kako preduzećima tako i preduzetnicima koji posluju sa povezanim licima.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu u ovoj veoma složenijoj oblasti izveštavanja.

Svaki polaznik je dobio pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i premenljiva u procesu rada. Kompletan materijal na CD sa modelom Studije.

DSCI0167  DSCI0165DSCI0170DSCI0175DSCI0177DSCI0181

Tema seminara okupila je predstavnike iz sledećih kompanija: FIMAKS doo, Smederevska Palanka, ORTHOAID doo, Beograd, EI PCB FACTORY doo, Niš, BANAT AD, Vrbas, DAMM Management&marketing doo, Beograd, FOM doo, Dobanovci, STZUR IRKOM,  Užice, JKP BIOKTOŠ, Užice, JKP VODOVOD I KANALIZACIJA, Subotica, JKP DUBOKO, Užice, YUIRISK doo, Beograd, MOGYI  TRGOVINA doo, Subotica, BIODVIG doo, Kragujevac, CLN SERBIA doo, Kostolac, METALKA-MAJUR doo, Jagodina, Specijalna bolnica za rehabilitaciju, Gornja Trepča.

Komentari učesnika sa prethodnih seminara:

Čast mi je i zadovoljstvo sto sam Vas upoznala i prisustvovala   vašem seminaru. Priroda posla mi  nedozvoljva puno odsustvovanja. Svi seminari na kojima sam prisustvovala su mi bili suvoparni i po malo dosadni. Naravno kada je velika grupa drugačije se i ne može.

Mislim da je ovo najkvalitetniji seminar kojem sam prisustvovala, zbog toga sto su male grupe, mozemo da pitamo sta nas interesuje i kako da resimo naše probleme. To je prava stvar i zelim Vam puno uspeha u daljem radu i da samo tako nastavite.

Nadam se da cu naci vremena da i u buduce prisustvujem na Vasim  seminarima.

 Snezana Ivanovic, direktor, Slodestrade doo

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović