DANI TRANSFERNIH CENA U IFI – 13. i 14.02.2014. ODRŽANI SU SEMINARI O TRANSFERNIM CENAMA

Zbog velikog ineresvanja privrednika, četiri dana za redom u organizaciji Centra za poslovnu edukaciju Preduzeća “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, 13. i 14.02.2014. u poslovnim prostorijama Preduzeća IFA u Beogradu, u ulici Đorđa Nešića br. 2., održani su jednodnevni seminari, na temu: „PRAKTIČNA PRIMENA METODA ZA UTVRĐIVANJA „CENA VAN DOHVATA RUKE“ I PRIPREMA IZVEŠTAJA / STUDIJE TRANSFERNIH CENA “

Seminare je održala dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe je autor stručnog bloga o finansijama, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navednoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com). 

Seminar je bio namenjen svim privrednim subjektima, kako preduzećima tako i preduzetnicima koji posluju sa povezanim licima.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu u ovoj veoma složenijoj oblasti izveštavanja.

Svaki polaznik je dobio pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i premenljiva u procesu rada. Kompletan materijal na CD sa modelom Studije.

  DSCI0070 DSCI0056DSCI0060DSCI0064

Tema seminara okupila je predstavnike iz sledećih kompanija: NOVKABEL AD, Novi Sad, NIKOM doo, Kragujevac, PULSE OFFICE doo, Dobanovci, E-SMART SYSTEMS doo, Beograd, ZAJEČARKA doo, Beograd, VEDA GROUP doo, Beograd, PLANET BIKE CO doo, Beograd, ARETOL doo, Novi Sad, 6. OKTOBAR doo, Beograd,  ISTOBAL doo, Surčin, RADE KONČAR doo, Beograd, INTEREUROPA-LOGISTIČKE USLUGE AD, Beograd.

 Komentari učesnika sa prethodnih seminara:

Čast mi je i zadovoljstvo sto sam Vas upoznala i prisustvovala   vašem seminaru. Priroda posla mi  nedozvoljva puno odsustvovanja. Svi seminari na kojima sam prisustvovala su mi bili suvoparni i po malo dosadni. Naravno kada je velika grupa drugačije se i ne može.

Mislim da je ovo najkvalitetniji seminar kojem sam prisustvovala, zbog toga sto su male grupe, mozemo da pitamo sta nas interesuje i kako da resimo naše probleme. To je prava stvar i zelim Vam puno uspeha u daljem radu i da samo tako nastavite.

Nadam se da cu naci vremena da i u buduce prisustvujem na Vasim  seminarima.

 Snezana Ivanovic, direktor, Slodestrade doo

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović