11. i 12.02.2014. SEMINAR O TRANSFERNIM CENAMA

U organizaciji Centra za poslovnu edukaciju Preduzeća “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., Beograd, 11. i 12.02.2014. u poslovnim prostorijama Preduzeća IFA u Beogradu, u ulici Đorđa Nešića br. 2., održani su jednodnevni seminari, na temu: „PRAKTIČNA PRIMENA METODA ZA UTVRĐIVANJA „CENA VAN DOHVATA RUKE“ I PRIPREMA IZVEŠTAJA / STUDIJE TRANSFERNIH CENA “

Seminare je održala dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe je autor stručnog bloga o finansijama, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navednoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com). 

Seminar je bio namenjen svim privrednim subjektima, kako preduzećima tako i preduzetnicima koji posluju sa povezanim licima.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu u ovoj veoma složenijoj oblasti izveštavanja.

DSCI0034  DSCI0044DSCI0049DSCI0051

Svaki polaznik je dobio pored skripti sa predavanja, obrazaca i svu ostalu potrebnu literaturu koja je aktuelna i premenljiva u procesu rada. Kompletan materijal na CD sa modelom Studije.

Tema seminara okupila je predstavnike iz sledećih kompanija: DOMING doo, Beograd, AKVA BUTIK doo, Beograd, TERMAH GROUP doo, Beograd, SRB doo, Beograd, DEXYCO doo, Beograd, DEXY CO KIDS doo, Beograd, STEPANOVIĆ-ŠIPKA doo, Beograd, JET DIRECT doo, Beograd, COFIS doo, Beograd, BOM TRADE doo, Novi Sad, AS-IMPEKS doo, Valjevo, SLODESTRADE doo, Beograd, Agencija Maca, Beograd, HARTMANN doo, Novi Sad, POTTKER doo, Bačka Topola, PPT INŽENJERIND AD, Beograd.

Komentari učesnika sa seminara:

Na jedan nadasve kvalitetan način ste spojili tematiku vezanu za samu temu predavanja i realnog poslovanja koja je potrebna na ovakim predavanjima. Dolazeci na Vas seminar sam očekivao jos jednu demonstraciju teorije i prepricavanje zakonskih propisa, a dobio sam okvir s kojim ne moram da lutam tražeci resenja. Još jednom želim da se zahvalim za izuzetno konstruktivno predavanje i nadam se da će biti još ovakvih prilika na kojima je na najbolji način spojeno isustvo i praksa.

Predrag Kalinic, SRB d.o.o.

Zelim da Vam se zahvalim na jucerasnjem predavanju o transfernim cenama. Predavanje je bilo veoma poucno i pre svega konkretno i prakticno iskazano što meni mnogo pomaže za izradu studije o transfernim cenama.

Do jucerasnjeg seminara izvestaj o transfernim cenama je meni predstavljao samo neku apstrakciju nekog izvestaja, da bi Vase izlaganje juče to sve razjasnilo i da sada izvestaj o transfernim cenama ne predstavljao bauk.

Ono sto je jos bilo veoma poučno i praktično a to je kako se u toku ove godine kroz knjiženja i evidencije pripremiti za studiju o transfernim cenama za 2014. godinu.

Gordana Stanković, šef knjigovodstva, STEPANOVIĆ-ŠIPKA doo

Želim da Vam zahvalim na jučerašnjem gostoprimstvu i savršenom trening seminaru.

Oduševljena  sam Vašim predavanjem i načinom izlaganja, jer sam stekla znanje i informacije koje su mi potrebne u daljem radu. Sada samo da zasučem rukave, primenim informacije i znanje koje ste nam preneli i završim transferne cene.

Saška Sarajlija, računovođa, BOM TRADE doo, Novi Sad

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima platforme dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike platforme) i unesite pitanje.

Dejan Trifunović