OBAVEŠTENJE ZA ZAINTERESOVANE PRAKTIKANTE

PRIVREDNO DRUŠTVO “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o., BEOGRAD    POZIVA ZAINTERESOVANE   ZAVŠENE STUDENTE ILI APSOLVENTE DA NAM SE PRIKLJUČE U TIMU NA POZICIJI – STAŽISTE – PRAKTIKANTA

 Zemanta Related Posts ThumbnailSpremni smo da primimo mlade  ljude koji imaju želju za razvojem, praktičnim  učenjem i usavršavanjem. Zainteresovani treba da pokažu odlične komunikacione veštine, otvorenost za učenje i primenu naučenog, izuzetnu fleksibilnost i samostalnost u radu, inicijativu, odgovornost i posvećenost poslu.

Pozivamo vas da se prijavite:

–    Ako ste student ili ste nedavno diplomirali na fakultetima društvenih usmerenja da se prijave, ukoliko sebe vide na ovoj poziciji.
–    Ako do sada niste bili u stalnom radnom odnosu
–    Ako posedujete znanje engleskog jezika
–    Ako ste elektronski pismeni

Nudimo vam:
–    Mogućnost da steknete radno iskustvo i kontakte korisne za vašu buduću profesiju
–    Šansu da naučite nešto novo u dinamičnom radnom okruženju
–    Mogućnost da usavršite svoje veštine i znanja

Detalji
–    Poželjno je znanje iz pisanja kratkih vesti, on-line komunikacija, marketinga, novinarstva
–    Na konkurs se mogu prijaviti samo kandidati koji do sada nisu bili u stalnom radnom odnosu
–    Praksa nije plaćena
–    Praksa se odvija u Beogradu, a “IFA” će pokrivati putne troškove kandidata
–    Kandidati koji budu primljeni proći će intenzivnu obuku
–    Praksa se sastoji u uređivanju newsletter-a, odabiru medijskih objava, press clipping-u, uređivanju veb sajt-a, on-line komunikaciji (Twitter, YouTube,  Facebook), pisanju članaka, pravljenju reportaža, iz  ekonomskih i društvenih oblasti.
–    Sve pozicije podrazumevaju rad u prostorijama privrednog društva “IFA” d.o.o.,  ili na terenu, 4 sata dnevno, odnosno 20 sati nedeljno tokom 3 meseca, uz mogućnost produženja.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem CV-ja na srpskom jeziku i motivacionog pisma (do 500 reči) na e-mail adresu: dejan@ifa.co.rs do 31. januara  2014. Intervjui za kandidate koji prođu prvi krug selekcije biće održani 03. i 04. februara 2014. godine.

Ukoliko imate preporuku profesora ili primerak nekog vašeg dosadašnjeg rada, pošaljite nam, jer vam to može dati prednost u odnosu na ostale kandidate.

Samo kandidati koji prođu prvi krug selekcije biće pozvani na intervju.

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović