PREUZETO SA SAJTA KOMORE NOVOG SADA

Po četvrti put održan seminar “ Spoljnotrgovinsko i devizno poslovanje“ održan je u RPK Novi Sad, 12. septembra 2012. godine,

Novi propisi iz oblasti spoljne trgovine, deviznog i carinskog poslovanja, iz 2011-te i 2012-te godine, doneli su i veliki broj  novina i izmena u poslovanju, a najviše njih se  odnosi na obaveze deviznog izveštavanja i dostavljanje Ministarstvu finansija, odnosno Deviznom inspektoratu.

Detaljni prikaz novina iz sva tri zakona, uz mnoštvo primera iz dugogodišnje prakse, prisutnima  je izložila gospođa Biljana Trifunović, dipl. ekonomista, vlasnik i direktor “IFA – International Financial Agency” d.o.o., Beograd, dugogodišnji novinar Privrednog pregleda, spoljni saradnik magazina Profit, autor je i predavač brojnih seminara sa dvodecenijskim iskustvom.

SDP_-_0911SDP-0921

 

 

Zbog velikog interesovanja polaznika sva četiri seminara na ovu temu, pripremljen je novi specijalistički seminar iz oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja, na temu:

AKTIVNO OPLEMENJIVANJE I REEKSPORTNA DORADA, koji će se održati u RPK Novi Sad, 17. oktobra 2012. godine

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović