20. septembar 2012. godine, ODRŽAN SEMINAR „SPOLЈNO-TRGOVINSKO I DEVIZNO POSLOVANЈE“

 U četvrtak, 20. septembra 2012. godine Stručna služba Udruženja „POSLODAVAC“, organizovala je za članove Udruženja jednodnevni mentorski seminar, na temu: „SPOLЈNO-TRGOVINSKO I DEVIZNO  POSLOVANЈE“.

 

Cilj seminara bio je detaljno upoznavanje sa novim propisima iz oblasti spoljne trgovine, deviznog i carinskog poslovanja, donetim u periodu januar – mart 2012. godine. Najveći broj novina i izmena u poslovanju odnosi se na obavezu deviznog izveštavanja i dostavljanje Ministarstvu finansija odnosno Deviznom inspektoratu.

 

Seminar je organizovan u saradnji sa firmom “ IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”. Svoja iskustva i znanja sa polaznicima je podelila dipl. ekonomista, Biljana Trifunović, vlasnica i direktorka firme “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY”, dugogodišnji novinar dnevnog lista „Privredni pregled“, autor i predavač brojnih seminara sa dvodecenijskim iskustvom. Takođe je autor stručnog bloga, koji se prema izveštaju WORLDPRESS-a ubraja u veoma uspešne stručne blogove na svetskom nivou, kada govorimo o gore navednoj temi (www.biljanatrifunovicifa.com).

Svi učesnici seminara i članovi Udruženja „POSLODAVAC“, od autorke bloga, gospođe Biljane Trifunović, dobili su popust za učlanjenje na blog, i umesto 30 evra na godišnjem nivou, za učlanjenje plaćaju 25 evra godišnje članarine. Više o tome, pogledajte putem web adrese www.biljanatrifunovicifa.com

 

  Seminar je okupio predstavnike izvršnog menadžmenta, zaposlene u sektoru spoljne trgovine, deviznog poslovanja, direktore, vlasnike kompanija, tim lidere, sledećeih kompanija: Delhaize Serbia, Miteco – Kneževac, Industrija precizne mehanike, PS Fashion design, Novos, Yugorozgas, Ernst&Young, Centar za reciklažu doo, PPT Inženjering, IBIS-Instruments, Termoinženjering, Ivković d.o.o., Inpharm, Steel Soft, Min Div Svrljig i druge. Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u  samostalnom radu u oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja.

 

Direktorka Udruženja „Poslodavac“ čestitala je polaznicima seminara na usvojenom znanju i uručila uverenja o odslušanom seminaru.

 

 

 

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović