REKLAMNI MATERIJAL I PDV - Biljana Trifunović

REKLAMNI MATERIJAL I PDV

U opštoj borbi kako pridobiti novog gospodina kupca, firme su prinudene da se na razne nacine  predstavljaju i osmišljavaju maštovite akcije. Postalo je uobicajeno  da se dele besplatni reklamni uzorci,  reklamni materijal ili plati jedan a da se pri tome dobiju dva proizvoda.

Rukovodstvo firme od službe marketinga ocekuje maštovitost i akciju koja ce privuci nove i zadržati postojece kupce, I u te svrhe ulaže znacajne sume novca. Nasuprot ovoj  od racunovodstvene službe se ocekuje da vodi racuna o svakom dinaru. Iz tog razloga, neophodna je tesna saradnja ne samo ove dve službe u okviru firme, vec izmedu svih organizacionih delova neophodna je saradnja i pravovremeno prenošenje informacija, kako ne bi došlo do grešaka i propusta.

Molimo Prijavite se za pristup ovom sadržaju. (Niste registrovani? Registrujte se)

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović
 

Pitanja i odgovori
close
Ukoliko želite da primate tekstove koji nisu objavljeni na blogu ili obaveštenje o novim tekstovima i zakazanim seminarima:

PRIJAVITE SE na naš Newsletter!