UTISCI UCESNIKA TRENINGA 27.-28.03.2012.

       Brzo i kvalitetno savladavanje znanja iz oblasti spoljne trgovine, deviznog i carinskog poslovanja, bilo mi je neophodno zbog posla koji radim. Odlucila sam da dodem na trening kod gospode Trifunovic, i jako sam srecna što sam  napravila odlican izbor.  Trening je po svakoj stavci odraden na visoko profesionalnom – strucnom nivou.   Zahvaljujem se gospodi Trifunovic, što je uspela da nam kroz interaktivni nacin rada sa lakocom prenese i objasni složene propise, tako da sam više nego sigurna da  cu ubuduce poslove iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja raditi samostalno i to sa lakocom i razumevanjem.  Najtoplije preporucujem trening svima koji su na bilo koji nacin ukljuceni u poslove spoljne trgovine.  Sigurna sam da ce sa  g-dom  Trifunovic sa lakocom savladati i razjasniti mnoge nepoznanice u šumi naših propisa.

Ovim putem se zahvaljujem g-di Trifunovic na sjajnoj edukaciji, i unapred se radujem daljoj saradnji.

Tamara Aleksandric, KSB Pumpe i armature d.o.o., Beograd

Uradio sam pravu stvar došavši na spoljnotrgovinski trening kod g-de Trifunovic. Svoje znanje odlicno prenosi na ucesnike treninga. Sa lakocom  primenjujem steceno znanje na konkretnim spoljnotrgovinskim i deviznim poslovima. Ova dvodnevna edukacija, mnogo mi znaci, jer sam na ovaj nacin dobio sistematizovane sve nove propise, sa konkretnim uputstvima, kako da ih sprovedem u praksi. Na ovaj nacin uštedeo sam mnogo vremena u sklapanju mozaika izmedu zakona, odluka, propisa, uredbi i uputstava koja treba primeniti. Drugim recima, ovaj trening namenjen je kako pocetnicima tako i ljudima koji su vec u poslu. S obzirom da su se nedavno promenili svi zakoni iz ove oblasti, što znaci da su nova i podzakonska akta, a da su ostala na snazi i neka stara, potrebno je veliko znanje a posebno vreme – što je svima ogranicavajuci faktor u životu. Ovako, dobili smo sve pripremljeno i sistematizovano, naravno sa puno objašnjenja i vec uradenim konkretnim primerima. Nešto što mi je do nedavno zadavalo glavobolju, sada mi je postalo vrlo jednostavno i primenljivo.  Veliko hvala g-di Trifunovic, i mogu da kažem, do sledeceg seminara srdacan pozdrav!

Miodrag Šapic, direktor preduzeca  GALEBOROUGH Co. Ltd d.o.o., Beograd

Vlasnik sam knjigovodstvene agencije. Naši klijenti traže sve veci broj usluga i znanja koja nisu predmet poslovanja knjigovodstvenih agencija. Ocekuju od nas da  sve znamo i možemo.  Gospoda Trifunovic pomogla mi je da proširim svoje znanje kako bi mogla da budem još bolji saradnik svojim klijentima. Ovim putem, preporucujem svima ovaj trening, posebno kolegama knjigovodama, jer ce  bitno obogatiti svoja postojeca znanja. Hvala.

Pajovic Slobodanka, agencija „GRACIJA“, Beograd

Pitanja i odgovori

U svakom trenutku, pretplatnicima BLOG-a dostupan je sistem poslovne pomoći. Ako imate pitanje iz ove ili neke druge oblasti, kliknite na dugme, ulogujte se (samo za pretplatnike BLOG-a) i unesite pitanje.

Biljana Trifunović