Registracija

Popunjavanjem REGISTRACIONE PRIJAVE  za blog: www.biljanatrifunovicifa. com, vi  stičete pravo na korišćenje bloga u periodu od 365 dana/24h od dana uplate.  Takođe stičete mogućnost da u tom periodu postavite 5 pitanja. Jedan tiket/ jedno pitanje.

Zadržavamo pravo da na neka vaš pitanja ne uzvratimo odgovorom ukoliko procenimo da se radi o konsaltingu, ili da je već postavljen tekst koji obrađuje temu. Pitanja postavljajte isključivo u delu komentari.

Nakon popunjavanja  formulara za registraciju, biće Vam dostavljen predračun za uplatu godišnje članarine.

Iznos članarine je 50 eura + PDV (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS)  na godišnjem nivou. Kada uplatite ugovorenu sumu, vaš nalog biće aktiviran i moći će te nesmetano da čitate i preuzimate sa bloga tekstove, obrasce, zakone i ostale propise.


 GODIŠNJA PRETPLATA IZNOSI 50 EUR + PDV.

S poštovanjem Biljana Trifunović

Pročitajte još i:

New User Registration
*Obavezno polje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2 Comments

 1. Ivana35
  Sep 26, 2016 @ 10:08:57

  PITANJE
  Kako naispravnije odobriti kupcu razliku u ceni?

  Pojasnjenje : Kupcu je dana 13.07.2016.god. dato nekoliko ponuda za par pozicija nasih proizvoda. Prihvatio je jednu od ponuda ,uplatio avans 40% od kompletnog iznosa kao potvrdu porudzbine . Pri otpremanju i knjizenju racun otpremice 01.08.2016.god, za jednu poziciju je komercijalista uneo greskom vecu cenu od cene iz ponude,sto je znatno uvecalo iznos celokupne facture,na taj uvecani iznos je placen i PDV . Reklamacije na iznos nije bilo sve do trenutka kad je valuta placanja istekla 15.09.2016.god. Kupac ne prihvata da plati iznos iz fakture pozivajuci se na cenu datu mu u ponudi.
  Kako mu naispravnije odobriti razliku?

  Pitanje postavio: fin.dir. Ljiljana Milenkovic, Feman doo,Vihorska 1 , Jagodina

  • Biljana Trifunović
   Sep 26, 2016 @ 13:21:38

   Poštovana Ljiljana,
   uradite korekciju računa po članu 21. Zakona o PDV na taj način umanjite osnovicu za naplatu i PDV. Rdili ste to svakako,pozdravljam vas,

Leave a Reply